googleb4167ec40a890cef.html google-site-verification: google61fb382460f098dd.html
top of page
Maler murværk
Indendørs maler
Maler lister
Udendørs maler
Vedligehold

Vedligehold spænder lige fra opmaling af en havelåge til opmaling af et 4-etagers kontorhus. Man kan ikke komme udenom nødvendigheden af at vedligeholde.

Det er langt billigere, at vedligeholde og komme skader i forkøbet. 

Vi har stor erfaring med at udarbejde faste vedligeholdelsesplaner.

Renovering

Renovering er oftest en af de mere omfangsfulde behandlinger.

Det kan være istandsættelse af en fredet bygning, hvor der først skal afvaskes gammel kalk- og limfarve inden man renoverer bunden til den ønskede overflade, for til sidst at få de nødvendige lag limfarve.
Det kan også være en misligholdt bygning der skal gennemrenoveres fra kælder til kvist.

Serviceopgaver

Vi har flere servicebiler som primært tager sig af de mindre opgaver.

Vi er altid klar til at hjælpe, hvad enten der er tale om faste aftaler eller ved akutte behov, som f.eks. en vandskade. 

Ingen opgave er for lille, så står du og mangler en hånd eller er du kommet i tidnød, så kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig.

Serviceaftaler

Vi har stor erfaring med serviceaftaler med forskellige firmaer. En serviceaftale kan bestå i at få en maler på besøg en gang om måneden og stå for løbende vedligeholdelse. Eller i en produktionsvirksomhed hvor det til dagligt kan være svært at komme til, men hvor arbejdet kan foregå når maskinerne står stille. Der tages naturligvis udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov.

Rammeaftale
Ny/tilbygning

Vi tilbyder al malerarbejde i forbindelse med ny- og tilbygning. Vi yder en kompetent rådgivning, der tager udgangspunkt i jeres hus. Vores udvalg af produkter og farver til facader er stort, vi hjælper jer med at finde det der passer til jer og jeres hus. 

Personligt udtryk og et gennemført resultat gør os til det perfekte valg.

Boligforeninger
Brandmaling

Vi er certificeret til at male med brandbeskyttende maling. Det kan både udføres på stål og træ.

Vores leverandør er Condor Kemi A/S

Vi har faste aftaler med flere boligselskaber hvor vi står for totalenterprisen af flyttelejligheder, således at boligselskabet ikke skal bekymre sig om kontakten med flere håndværkere.

Vi har dybdegående kendskab til de administrative arbejdsgange og rutiner hos det enkelte boligselskab.

En rammeaftale går oftest ud på, at have en eller flere faste malere tilknyttet til dagligt. Det vil sige, at malerne automatisk udfører det på forhåndsaftalte malerarbejde. Det giver alle parter en stor frihed.

Kunden skal på intet tidspunkt bekymre sig over om tingene bliver gjort, da arbejdet udføres automatisk jf. rammeaftalen.

Maler services
GROUP TOURS
bottom of page