googleb4167ec40a890cef.html google-site-verification: google61fb382460f098dd.html
top of page
Rema Maler Logo

MALERARBEJDE

Vi udfører alle maleropgaver både indendørs og udendørs

Rema maler logo
Rema gulve logo
Rema murer logo
Rema facadeisolering logo
Rema rengøring logo

    Malerafdelingen    

Malerafdelingen hos Rema Group har mere end 50 års erfaring med maleopgaver for både private, foreninger og erhverv. Vi lægger vægt på det gode håndværk og på at levere opgaven til fuld tilfredshed for dig som kunde. Alle vores malere er fagudlærte og har stor erfaring, og hvis du behøver råd og vejledning til din opgave, står vi klar. Vi maler både indendørs og udendørs og er certificerede til brandbeskyttende maling. Så hvis du skal have malet vinduer, døre, loft, vægge eller andet, kan du roligt kontakte os.

Vi har til huse i Karlslunde, men vi arbejder på en stor del af Sjælland bl.a. Køge, Greve, Roskilde, Ballerup og Storkøbenhavn. Klik her for komplet liste over postnumre eller kontakt os med din forespørgsel.

          Services          

Maler murværk
Indendørs maler
Maler lister
Udendørs maler

Vedligehold

Rema malerpensel

Vedligehold spænder lige fra opmaling af en havelåge til opmaling af et 4-etagers kontorhus. Man kan ikke komme udenom nødvendigheden af at skulle vedligeholde.

Det er langt billigere, at sørge for at vedligeholde og komme skader i forkøbet. 

Vi har stor erfaring med at udarbejde faste vedligeholdelsesplaner.

Renovering er oftest en af de mere omfangsfulde behandlinger.

Det kan være istandsættelse af en fredet bygning, hvor der først skal afvaskes gammel kalk- og limfarve inden man renoverer bunden til den ønskede overflade, for til sidst at få de nødvendige lag limfarve.
Det kan også være en misligholdt bygning der skal gennemrenoveres fra kælder til kvist.

Renovering

Serviceopgaver

Vi har flere servicebiler som primært tager sig af de mindre opgaver.

Vi er altid klar til at hjælpe, hvad enten der er tale om faste aftaler eller ved akutte behov, som f.eks. en vandskade. 

Ingen opgave er for lille, så står du og mangler en hånd eller er du kommet i tidnød, så kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig.

Serviceaftaler

Vi har stor erfaring med serviceaftaler med forskellige firmaer. En serviceaftale kan bestå i at få en maler på besøg en gang om måneden og stå for løbende vedligeholdelse. Eller i en produktionsvirksomhed hvor det til dagligt kan være svært at komme til, men hvor arbejdet kan foregå når maskinerne står stille. Der tages naturligvis udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov.

Rammeaftale

En rammeaftale går oftest ud på, at have en eller flere faste malere tilknyttet til dagligt. Det vil sige, at malerne automatisk udfører det på forhåndsaftalte malerarbejde. Det giver alle parter en stor frihed.

Kunden skal på intet tidspunkt bekymre sig over om tingene bliver gjort, da arbejdet udføres automatisk jf. rammeaftalen.

Vi tilbyder al malerarbejde i forbindelse med ny- og tilbygning. Vi yder en kompetent rådgivning, der tager udgangspunkt i jeres hus. Vores udvalg af produkter og farver til facader er stort, vi hjælper jer med at finde det der passer til jer og jeres hus. 

Personligt udtryk og et gennemført resultat gør os til det perfekte valg.

Ny-tilbygning

Vi har faste aftaler med flere boligselskaber hvor vi står for totalenterprisen af flyttelejligheder, således at boligselskabet ikke skal bekymre sig om kontakten med flere håndværkere.

Vi har dybdegående kendskab til de administrative arbejdsgange og rutiner hos det enkelte boligselskab.

Boligforeninger

Brandmaling

Vi er certificeret til at male med brandbeskyttende maling, som som kan være nødvendig i visse tilfælde. Det kan både udføres på stål og træ.

Vores leverandør er Condor Kemi A/S

Maler services
bottom of page