googleb4167ec40a890cef.html google-site-verification: google61fb382460f098dd.html
top of page
Rema facadeisolering logo

SPECIALIST I FACADEISOLERING

Det nytter ikke meget at have en god og billig opvarmning, hvis boligen er utæt og dårlig til at holde på varmen

KONTAKT OS
Rema Group Logo
Rema Maler Logo
Rema Gulve Logo
Rema Murer Logo
Rema Rengøring Logo

FACADEISOLERING

Facade isolering
Facade design
Gavl isolering
Isolering privat hjem

Facadesystemer

Rema Facadeisolering benytter facadesystemer som er optimeret til at tåle både varme, kulde, fugt og belastninger. Vi tilbyder systemer til alle typer underlag og både til nybyggeri og renovering. 
Men den rette facadeisolering kan der spares meget energi.
Lad os hjælpe jer, med at finde det system der passer bedst til jeres bygning.

Facadedesign

Ved brug af StoDesign kan vi hjælpe med materiale og farve til jeres byggeri. Vores forslag tager således ikke kun hensyn til sammenspillet mellem lys, farve, materiale, funktion og kontekst, men opfylder også de tekniske krav til bestandighed og energieffektivitet.

Gavlisolering

Især ældre bygninger kan have problemer med kolde gavle grundet manglende isolering. Gavlene er oftest meget udsat pga. vind og vejr og det kan påvirke varmen indendøre. En facadeisolering på en gavl er langt bedre end en hulmurisolering og giver gavlen et nyt look samtidigt med en varm gavl og en lavere varmeregning.

Private hjem

Det ses ofte, at især ældre huse kan have problemer med at holde på varmen og det kan derfor være en rigtig god idé at kigge nærmere på husets isolering. Udvendig facadeisolering er oftest den bedste løsning. Det er en krævende proces, som vi har specialiseret os indenfor. 

Facade services
bottom of page