googleb4167ec40a890cef.html google-site-verification: google61fb382460f098dd.html
top of page
Rema Group Logo
Rema Maler Logo
Rema Murer Logo
Rema Facadeisolering Logo
Rema Rengøring Logo

GULVE

Lim påføres gulv
Klar til gulv
Gulv monteres
Færdig gulv

Gulvbehandling

Vi kan udføre alle former for gulvbehandling, hvad enten det drejer sig om gulvafslibning eller diverse behandlinger såsom lakbehandling, oliebehandling, lud/sæbebehandling eller lakbehandling. 
Er du i tvivl om hvilken behandling der er bedst for dit gulv, står vi klar med professionel rådgivning, der sikrer dig det optimale resultat.

Gulvbelægning

Vi tilbyder gulvbelægning i alle stiltyper. Med vores store erfaring hjælper vi med, at vejlede og rådgive dig om det gulv der passer bedst til rummet og omgivelserne. Så hvad enten ønsket er et trægulv, tæpper, vinyl, linoleum eller epoxygulv så sikrer vi, at arbejdet udføres professionelt og efterlader dig med et gulv som skaber et flot helhedsindtryk af rummet.

Erhverv og private

Ingen opgave er for lille eller for stor. Hvad enten du som privat person står med et rum som trænger til en kærlig hånd eller at I som virksomhed skal have skiftet gulv i hele jeres domicil, så står vi klar med professionel rådgivning, håndtering og udføring.

Skal køkkenet have et New Yorker look med et epoxygulv eller skal der lægges nye tæpper i hele virksomheden, så er vi det perfekte valg.

Serviceaftaler

Vi har stor erfaring med serviceaftaler med forskellige firmaer. En serviceaftale kan bestå i at få en gulvlægger maler på besøg efter behov og sørge for en løbende vedligeholdelse af jeres gulve. På den måde kan I som virksomhed altid være sikker på, at jeres gulve fremstår flotte og uden synlig slid. Der tages naturligvis udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov.

Gulve services
bottom of page